MUĞLA / DATÇA - Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Nis

Bülent Ecevit Kültür Merkezinde cumartesi günleri devam eden sanatsal mozaik kursumuzdan renkli kareler....

Nis

Açıköğretim kurumları telafi sınavı 21 Nisan Cumartesi günü saat 09:30 da Yılmazlar Ortaokulunda tek oturum halinde yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

Nis

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Emine ERDOĞAN himayesinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliğine vatandaşlarımızın gerekli duyarlılığı göstermesiyle Datça yarımadasının her yerinde kurslarımızı açtık ve açmaya devam ediyoruz. Seferberlik kapsamında Datça Kazım Yılmaz İlkokulunda başlattığımız kursu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferman AKBULUT ziyaret etti.

Nis

Eski Datça da kurum binamızda tamamlanan Mozaik Kursu kursiyerlerimizden büyük jest... Bahçemizde bulunan çeşme usta öğreticimiz Şebnem ÇAYLAN öncülüğünde kursiyerlerimiz tarafından mozaikle yenilenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Bülent Ecevit Kültür Merkezinde Salı ve Çarşamba günleri devam eden Tahrirci-Çinici kursumuzdan fotoğraf kareleri ile Çininin Tahrir Aşamaları beğeninize sunulmuştur.

Nis

Şehit Ersoy Yorulmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam eden Resim Sanat Eğitimi kursu kursiyerlerimizi ve usta öğreticimiz Zeynep BOZOĞLU SIDDIKİ yi çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Yoğun ilgi gören resim kurslarımızı şartlarımız elverdiği müddetçe planlamaya devam edeceğiz.